|
PARTNERS:
 
Over ons

Op deze pagina vindt u enige algemene (klanten)informatie over Huur een Auto.
Wie is Huur een Auto?

Huur een Auto is een volledig zelfstandige en onafhankelijke website, met als doelstelling de consument een overzicht aan te kunnen bieden van het goedkoopste en meest uitgebreide autohuur aanbod op het internet.

Huur een Auto is zelf geen autoverhuurder of reisbureau, maar werkt voor het aanbieden van de autohuur op haar website samen met partners.

Het autohuur aanbod op de website is direct te boeken, vaak zelfs tot zeer kort voor aankomst.

Hoe wordt een via Huur een Auto gemaakte reservering verder afgehandeld?

De verdere afhandeling en bevestiging van uw reservering wordt door onze partners gedaan.

Voor eventuele (specifieke) vragen over uw reservering kunt u zich dan ook het beste rechtstreeks aan onze partners wenden.

Hoe gaat Huur een Auto met uw persoonlijke gegevens om?

Huur een Auto respecteert de privacy van de bezoekers op onze site en draagt er zorg voor dat de ter beschikking gestelde gegevens vertrouwelijk wordt behandeld.

Er zijn echter situaties waarbij wij (persoonlijke) gegevens van u vragen, om bijvoorbeeld met u te kunnen corresponderen of een (nieuwsbrief) inschrijving te kunnen verwezenlijken.

Wij zullen u altijd laten weten hoe wij deze gegevens zullen gebruiken.

Huur een Auto stelt uw (persoonlijke) gegevens onder geen beding zonder uw toestemming beschikbaar aan derden, met uitzondering van derden/partners die worden ingeschakeld om het door uw gereserveerde product te kunnen leveren, danwel wanneer Huur een Auto hier wettelijk toe verplicht wordt.

De Huur een Auto disclaimer

Alle op deze website vermelde informatie en/of diensten worden door andere partijen dan Huur een Auto aangeboden, georganiseerd en afgehandeld.

U reserveert uw auto c.q. autohuur altijd rechtstreeks bij en betaald rechtstreeks aan de desbetreffende autohuur partner.

Huur een Auto kan (in de breedste zin des woords en niet uitsluitend beperkt tot) niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud, volledigheid of juistheid van de links naar de door haar aangeboden partners dan wel de (aangeboden informatie op de) websites van deze partners.

Alhoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld en continue wordt gecontroleerd kan Huur een Auto geen garantie geven dat deze informatie juist is.

Huur een Auto aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van of voortvloeiend uit op haar website vermelde informatie.

Alle op deze website vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van kennelijke fouten en beschikbaarheid.

Huur een Auto is een website van ieZie Media (www.ieziemedia.nl), onderdeel van InterProvence SARL.
Linkruil 2004-2024 Huur een Auto - voordelige autohuur
 

Huureenauto, autoverhuur, onzichtbare keywords verwijderd 15-11-11